Foto – Fotolia

Grūbas ar sieru un baziliku “Veģetāriešu sapnis” 0

Sastāvdaļas
• 80 g Talsu deviņkalnu siera
• 200 g vārītu grūbu
• ½ sīpola
• 1 ēdamkarote sviesta
• 1 selerijas kāts
• 60 g saldā krējuma
• 3 ēdamkarotes sablendēta bazilika

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. “Viņi visu filmēja, fotografēja…” Radinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Gulbenes novadā
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Sīpolu un seleriju smalki sagriež un apcep sviestā uz lēnas uguns.

Pievieno grūbas, uzkarsē, pielej saldo krējumu un vēlreiz uzkarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pielej ar baziliku sablendētu olīveļļu, īsu brīdi pakarsē (kamēr baziliks iemaisīts grūbās), noņem no uguns un pieliek smalki sarīvētu sieru.

Samaisa un pasniedz kā veģetāru pamatēdienu vai piedevu zivju ēdieniem.

Var pasniegt arī kā salātus ar tomātiem un olīvām!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.