Foto no grilbāra “Lighthouse” arhīva

Grūbu un tomātu veģetārā zupa
 0

Sastāvdaļas: (vienai porcijai) 400 ml ūdens, 35 g grūbu, 30 g burkānu, 5 g sīpolu, 12 g pētersīļu un seleriju, 25 g sviesta vai margarīna, 25 g tomātu, 17 g zaļumu, 3 g sāls.

 

Kā gatavot?

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Lasīt citas ziņas

Salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus un selerijas apcep sviestā vai margarīnā. Pievieno noskalotas grūbas un ūdeni tik daudz, lai grūbas būtu apņemtas. Sautē, līdz tās mīkstas. Tad pielej aukstu ūdeni, uzvāra. Pirms pasniegšanas zupā liek svaiga tomāta šķēlītes un sasmalcinātus zaļumus.

 

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.