Foto no grilbāra “Lighthouse” arhīva

Grūbu un tomātu veģetārā zupa
 0

Sastāvdaļas: (vienai porcijai) 400 ml ūdens, 35 g grūbu, 30 g burkānu, 5 g sīpolu, 12 g pētersīļu un seleriju, 25 g sviesta vai margarīna, 25 g tomātu, 17 g zaļumu, 3 g sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Viņš bija nobadināts, jo viņa barošana prasa laiku… Šokējošs stāsts par notiekošo valsts pansionātā
Lasīt citas ziņas

Salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus un selerijas apcep sviestā vai margarīnā. Pievieno noskalotas grūbas un ūdeni tik daudz, lai grūbas būtu apņemtas. Sautē, līdz tās mīkstas. Tad pielej aukstu ūdeni, uzvāra. Pirms pasniegšanas zupā liek svaiga tomāta šķēlītes un sasmalcinātus zaļumus.

 

Gatavoja grilbāra “Lighthouse” pavārs Jurijs Mjalenkovs

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.