Grūbu un vīnogu salāti ar kanēļa majonēzi 0

Sastāvdaļas
• 300 g vārītu pērļu grūbu
• 150 g vīnogu bez kauliņiem
• 130 g siera Olimps (ar valriekstu garšu)
• 100 g kātu seleriju
• 70 g sasmalcinātu valriekstu

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Veselam
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Kokteilis
Laura Vizla joprojām tirgo teju 40 000 eiro vērtu Porziņģa dāvāto auto – eksperts atklāj, kāpēc neviens to nepērk 44
Lasīt citas ziņas

Majonēzei
• 100 g eļļas
• olas dzeltenums
• 1 tējkarote Dižonas sinepju
• 1 tējkarote citrona sulas
• apelsīna miziņa
• cukurs un sāls pēc garšas

Pagatavošana.
Pērļu grūbas noskalo ūdenī un izvāra. Nomazgātas vīnogas pārgriež uz pusēm. Sieru sagriež kubiciņos. Kātu selerijas sagriež plānās šķēlītēs. Minētās sastāvdaļas kopā ar valriekstiem liek traukā, pārlej ar majonēzi (tai paredzētās sastāvdaļas sakuļ mikserī).

Raksts tapis sadarbībā ar Siera klubu

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.