Grūbu un vīnogu salāti ar kanēļa majonēzi 0

Sastāvdaļas
• 300 g vārītu pērļu grūbu
• 150 g vīnogu bez kauliņiem
• 130 g siera Olimps (ar valriekstu garšu)
• 100 g kātu seleriju
• 70 g sasmalcinātu valriekstu

Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
RAKSTA REDAKTORS
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
Lasīt citas ziņas

Majonēzei
• 100 g eļļas
• olas dzeltenums
• 1 tējkarote Dižonas sinepju
• 1 tējkarote citrona sulas
• apelsīna miziņa
• cukurs un sāls pēc garšas

Pagatavošana.
Pērļu grūbas noskalo ūdenī un izvāra. Nomazgātas vīnogas pārgriež uz pusēm. Sieru sagriež kubiciņos. Kātu selerijas sagriež plānās šķēlītēs. Minētās sastāvdaļas kopā ar valriekstiem liek traukā, pārlej ar majonēzi (tai paredzētās sastāvdaļas sakuļ mikserī).

Raksts tapis sadarbībā ar Siera klubu

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.