Foto: Seqoya/Shutterstock

Garda recepte! Harčo ar jēra gaļu 0

Autore: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
Lasīt citas ziņas

Receptes sastāvdaļas:
• jēra lāpstiņas un ribiņas
• tomātu pasta
• čili
• burkāni
• sīpoli
• rīsi
• kinza vai pētersīļi
• ķiploks

Pagatavošana.
Gaļu sagriež gabalos un apcep, tad pievieno tomātu pastu. Ja gribas asāku garšu, piegriež čili. Gaļai pārlej ūdeni un sautē. Uz pannas apcep kubiņos sagrieztus burkānus un sīpolus, pievieno gaļai. Kad gaļa gandrīz gatava, pieliek noskalotus rīsus. Turpina vārīt, līdz rīsi un gaļa mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavajam virumam uzbārsta smalki sagrieztu kinzu vai pētersīļus, ja kinza negaršo. Lai garša būtu bagātīgāka, iespiež arī ķiploku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.