Svari 0

Šodien noteikti būs panākumi attiecībās ar mīļoto cilvēku. Svariem pavērsies spīdoša perspektīva izveidot stipru laulību.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals 136
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Skorpioniem šī būs ārkārtīgi nelabvēlīga diena. Šodien nevajag riskēt vai iesaistīties avantūristiskos piedzīvojumos, kā arī censties panākt pretējā dzimuma uzmanību, izcelties uz apkārtējo fona. Šodien saskarsmi vajag samazināt līdz minimumam, jo tai var būt negatīvas sekas. Pastāv varbūtība, ka nāksies saskarties ar nedienām, kas prasīs no tevis atkāpšanos no galvenajiem dzīves principiem. Zvaigznes brīdina, ka šodien var rasties negaidītas problēmas personiskajā dzīvē.

Strēlnieks
Vari mierīgi svinēt savu uzvaru. Visi darbi, kurus biji plānojis paveikt līdz nedēļas beigām, tiks izdarīti šodien. Tāpēc vakarā kā balvu par paveikto noteikti iedzer glāzi laba šampanieša.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Tuvojoties sezonu maiņai, nepieciešams nomainīt hobijus un aizraušanās. Vakarā sapulcējaties ar draugiem un apspriediet plānus brīvdienām.

Ūdensvīrs
Brauciens pa “amerikāņu kalniņiem” jau drīz būs galā, un tev sāksies mierīgāks laiks. Esi savaldīgs un mierīgs, vairs nav ilgi jāgaida.

Zivis
Zivīm šodien nevajag tik emocionāli reaģēt uz problēmām. Liktenis pats sola salikt visus punktu uz “i”, kā arī apbalvot tevi par izrādīto pacietību. Pacenties izvairīties no konfliktiem kā darbā, tā mājās. Šodien nav ieteicams lietot alkoholu un treknu pārtiku, tas var negatīvi ietekmēt tavu veselību.

Avots: “mlady.net”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.