Foto – Fotolia

Svari 0

Daudziem Svariem šī diena var atnest nelielas pārmaiņas personiskajā dzīvē. Vairākiem Svariem pat ir gaidāms ģimenes pieaugums. Darba un sadzīves lietas šodien arī būs veiksmīgas. Iespējams, šodien tev parādīsies reāla iespēja gūt papildu finanšu ienākumus. Nelieto šodien alkoholu un treknu pārtiku, tas var slikti ietekmēt tavu veselību.

Reklāma
Reklāma

Skorpions

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Nemēģini viens pats paveikt ļoti atbildīgu projektu vai pasākumu! Ņem par sabiedrotajiem cilvēkus no darba kolektīva, viņi būs tev pateicīgi.

Strēlnieks

Šodien ir ideāls laiks, lai atbrīvotos no kompleksiem un kaitīgajiem ieradumiem. Palasi grāmatas vai noskaties labu filmu.

Mežāzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai nostiprinātu savas pozīcijas darbā, tev nepieciešams labi pastrādāt. Paveic līdz galam nepadarītos darbus, ja ir iespēja, palīdzi citiem kolēģiem. Apsolām, šodien nāksies vareni padarboties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem visas dienas garumā nāksies ieklausīties vecāku kolēģu viedoklī. Neatsakies no viņu padomiem. Viņi cenšas tevi pasargāt no neapdomātas rīcības. Vienkārši dari tā, kā tev iesaka.

Zivis

Tu esi nonācis vilcienā, kas traucas trakā ātrumā. Tev nepatīk tavi līdzbraucēji un tu vēlētos izkāpt. Tev ir divi varianti – noraut stopkrānu vai sagaidīt nākamo pieturvietu. Izvēle ir tavā ziņā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.