Foto – Evija Trifanova/LETA

Svari | Laiks lieliem un dižiem projektiem, sevišķi tādiem, no kuriem gūs labumu ne tikai paši Svari, bet arī sabiedrība. Veiksies visi kolektīvi veicamie darbi. Palīdzēs enerģija un optimisms. Strīdīgās situācijās ieteicams meklēt kompromisu. 0

Skorpions | Var ķerties pie pašiem grūtākajiem darbiem, un, domājams, enerģijas pietiks. Mīlestībā savukārt visam uzlikts sevišķas kaisles zīmogs, un tas var novest gan pie neaizmirstamiem baudas mirkļiem, gan rīcības, ko nāksies nožēlot.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas


Strēlnieks |
Visam ķeras klāt ar visai lielu entuziasmu, un sekmes neizpaliek. Planētas labvēlīgas sākt ko lielu un nozīmīgu, kas paveicams tikai ar kolektīviem pūliņiem. Labāk veiksies darbi, kuros iespējams izmantot laika gaitā jau pārbaudītas metodes.


Mežāzis |
Ražīga darba pilna nedēļa, tomēr labāk turpināt iesākto, nevis sākt ko jaunu, sevišķi, ja tas balstīts uz būtiskiem jauninājumiem – var traucēt turēšanās pie savu laiku jau nodzīvojušā. Darba rezultāti gan var parādīties tikai turpmākajās nedēļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdensvīrs | Sekmes nodrošinās spēja ātri reaģēt uz visu jauno un ieraudzīt savas izdevības, tomēr jāizvairās pārlieku turēties pie jau zināmiem risinājumiem. Spēja iepatikies lielāka nekā parasti, un tas var palīdzēt atrast gan biznesa partnerus, gan draugus.

Zivis | Komunikācijā ar draugiem, darījumu partneriem un pat mīļoto palīdzēs spēja nojaust vārdos nepateikto Traucēt var pārlieka turēšanās pie stereotipiem. Planētas veicina tieksmi pēc baudām, komforta un greznības.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.