Foto – Fotolia

Svari 0


Svariem šī diena solās būt labvēlīga. Kopš paša rīta vari gaidīt priekšniecības uzslavas. Vakarā tevi pilnībā pārņems romantisks noskaņojums.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Tev šodien jātiek galā ar savām jūtām. Visu labi apdomā. Ja nepieciešams, ieturi pauzi savās mīlas attiecībās. Dažkārt atšķirtība var padarīt jūtas vēl stiprākas.

Strēlnieks
Šodien ir labvēlīga diena pašizziņai un intuīcijas attīstībai. Pavadi laiku vienatnē, nomierini domas, ieej sevī un tu viegli atradīsi izeju no pašām sarežģītākajām situācijām. Visi risinājumi un atbildes ir tavā galvā, vienkārši haotisko domu dēļ tie bloķējas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Šodien iespējams enerģijas pārtēriņš. Saudzē spēkus, netērē tos pa tukšo. Centies izvairīties no konfliktiem. Ja tu ar kādu šodien sastrīdēsies, samierināšanās nenotiks ātri. Riskēt šodien nav ieteicams. Īpašu piesardzību vajag izrādīt finanšu jautājumos.

Ūdensvīrs
Ūdensvīriem šodien būs labvēlīga diena. Viss iecerētais var īstenoties dzīvē. Visi darbi, kurus sāksi šodien, noslēgsies ļoti veiksmīgi. Ja esi nodomājis aicināt pie sevis viesus, tad labāk atliec viņu uzņemšanu uz citu, labvēlīgāku periodu. Pastāv varbūtība šodien satikt cilvēku, kas tev nav īpaši tīkams, bet vēlāk var izrādīties pat ļoti noderīgs.

Zivis
Vairākiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šodien nāksies pierādīt, ka viņi rīkojas pareizi. Turklāt pierādīt nevis cilvēkiem, kas ir tev apkārt, bet pirmkārt pašiem sev. Parādīsies uzmācīgās domas, ka dzīvē vajag kaut ko mainīt. Bet pacenties šajā ziņā nesteigties, bet visu labi apdomā. Ļoti veiksmīga diena, lai ieņemtu bērnu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.