Foto: Fotolia

Viens skatiens var mainīt dzīvi! Horoskopi 4.12.17. – 10.12.17. 0

Auns
Intuīcija spēcīgāka nekā parasti, un tas ļaus gan pareizi plānot turpmākos darbus, gan atrast izeju no kādas sarežģītas situācijas. No strīdiem un savas gribas uzspiešanas vajadzētu izvairīties – lielākus panākumus izdosies gūt, izmantojot diplomātiju un prasmi iepatikties.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Lasīt citas ziņas

Vērsis
Vērsis darītu labi, ja beidzot saprastu, ko īsti grib. Ja tas izdosies, vēlmes piepildīt varēs, ja ne – sabojāti nervi garantēti. Dažreiz svarīgākais būs nevis pasacītā saturs, bet forma.

Dvīņi
Var gadīties, ka ne viss notiks tā, kā iepriekš plānots, tas radīs zināmu nervozitāti un arī diskomfortu. Tomēr spēja loģiski spriest šonedēļ būs lielāka un tas palīdzēs tikt galā ar sarežģīto situāciju. Nedēļas nogali varēs veltī atpūtai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vēzis
Šobrīd izdevīgi peldēt pa straumei – visai ticami, ka tā pati aiznesīs jūs tur, kur nepieciešams. Acis tomēr jātur vaļā, citādi var gadīties, ka nokavēsiet brīdi, kad jākāpj krastā un jāsāk rīkoties… Nevajadzētu šķiesties ar naudu un dāvāt savu labvēlību tiem, kas to nav pelnījuši.

Lauva
Laiks jauniem darbiem, iespaidiem un piedzīvojumiem. Grūtāk būs ar kārtējiem darbiem – var pietrūkt pacietības tos paveikt tik labi, kā tas būtu nepieciešams. Uz apkārtējo palīdzību cerēt būs grūti.

Jaunava
Veiksies visi kolektīvi darāmie darbi. Riskantos pasākumos labāk neielaisties un arī naudu tērēt vajadzētu ar apdomu. Brīvo laiku ieteicams pavadīt kopā ar saviem mīļajiem. Vientuļās Jaunavas var cerēt uz savas vientulības izbeigšanos.

Svari
Notikumi sekos cits citam un, lai ar visu tiktu galā, lēmumus nāksies pieņemt ātri un, pats galvenais, loģiski pamatotus. Grūtāk klāsies tiem Svariem, no kuru lēmumiem būs atkarīgi ne tikai viņi paši. Neaizdodiet naudu!

Skorpions
Nevajadzētu redzēt pasauli tikai melnu vai baltu – ieskatoties uzmanīgāk, tajā var saskatīt arī pustoņus, tas var palīdzēt pieņemt pareizos lēmumus. Gudri darīs tie, kuri nebūs tik pārliecināti par savu nemaldību. Vientuļajiem Skorpioniem kāda negaidīta iepazīšanās var izmainīt dzīvi.

Strēlnieks
Ir pārlieku pārliecināts par savu taisnību, taču gudri darīs tie no viņiem, kuri, pirms rīkoties, ieklausīsies arī citu viedokļos un visu kārtīgi apdomās. Daudz kas būs sasniedzams neformālā gaisotnē.

Mežāzis
Nedēļa pilna ar visdažādākajiem sīkiem darbiem un darbiņiem. Nedarīt tos tomēr nevarēs – beigās nepadarītā var kļūt tik daudz, ka tas jau sāks bojāt gan nervus, gan reputāciju. Kādu brīdi atpūtai tomēr izbrīvēt vajadzētu.

Reklāma
Reklāma

Ūdensvīrs
Planētas noskaņo uz vēlmi atpūsties. Kaut arī kārtējos darbus gluži novārtā atstāt nevajadzētu, profesionālajā darbībā to var arī atļauties. Nevajadzētu gan palaist garām iespēju uzspodrināt jau esošās mīlas attiecības vai arī dibināt jaunas, ja nav veco.

Zivis
Piemērots laiks nākotnes plānošanai, tādējādi būs skaidra gan tālākā rīcība, gan arī izdosies gūt pārliecību par nākotni un saviem spēkiem. Vairāk vajadzētu paļauties uz loģiskiem prāta apsvērumiem, nevis nojautām un intuīciju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.