Foto – AFP/LETA

Svari 0

Svariem tuvojas aktīvs darbošanās periods, tāpēc jācenšas saprast, kurā virzienā doties. Vairāk jāvēro, kas notiek apkārt un ko dzīve piedāvā. Nav piemērots laiks pieņemt nopietnus un kardinālus lēmumus, uzsākt jaunus projektus un slēgt līgumus. Vairāk laika un uzmanības jāvelta tiešo pienākumu veikšanai un sevis izglītošanai. Ieteicamas relaksējošas, tonizējošas procedūras.

Reklāma
Reklāma


Skorpions

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
TV24
“Latgale tūlīt arī mirs badā!” Linuža par tukšām runām un reālo situāciju pierobežā 142
Lasīt citas ziņas

Skorpions varēs baudīt dzīvi un ļauties sev patīkamām nodarbēm. Kamēr viss rit savu gaitu, ieteicams atvēlēt laiku veselības sakārtošanai un nostiprināšanai. Jāizvairās no lielīšanās un sevis slavināšanas, jo apkārtējie to uztvers kā tukšu plātību. Lai par paveikto liecina darbi, nevis tukši vārdi. Uzturā jālieto vitamīniem bagāta pārtika un jāatturas no izklaides pasākumu apmeklēšanas.


Strēlnieks

Strēlniekam jāturpina iesāktie darbi un jānostiprina pamati, uz kā būvēt savu nākotni. Nav piemērots laiks jaunu projektu sākšanai vai jauniem dzīves izaicinājumiem. Pārdomāti plānojot pienākumus un nosakot prioritātes, varēs ietaupīt laiku un naudu. Nedrīkst ļauties pašplūsmai un darbus atlikt uz vēlāku laiku. Jācenšas izvairīties no fiziskas un psiholoģiskas pārslodzes.


Mežāzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzim mīļā miera labad nāksies pielāgoties citiem cilvēkiem un apstākļiem. Atcerieties, ka viss atkarīgs no pašu attieksmes pret notiekošo. Iespējams, ka nāksies iziet ārpus ierastās komforta zonas, bet tas būs tikai par labu konservatīvajam Mežāzim. Dzīvē ir jāprot ne vien strādāt, bet arī atpūsties un priecāties. Piemērots laiks gūt jaunu pieredzi un paplašināt redzesloku.


Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīvē situācija pakāpeniski uzlabosies un radīsies idejas, kā efektīvāk risināt jautājumus. Attiecībās ar citiem cilvēkiem jāizvairās no sava viedokļa uzspiešanas. Der atcerēties, ka jebkuru veiksmīgu attiecību pamatā ir dialogs, nevis monologs. Nesteidzieties spriest par cilvēku pēc pirmās tikšanās reizes, jo varat kļūdīties. Ieteicams apmeklēt kultūras un izklaides pasākumus.

Zivis

Zivīm spriedzi radīs agrāk dotie solījumi, kuri netika izpildīti, tāpēc jābūt godīgiem un jāpiedāvā risinājums konkrētajai situācijai, kā arī jārīkojas, lai izlabotu pagātnē pieļautās kļūdas. Jāseko līdzi pašsajūtai un veselības stāvoklim. Ieteicams uzturā lietot vitamīniem bagātu pārtiku un imunitāti stiprinošus vitamīnus. Nav piemērots laiks kultūras un masu pasākumu apmeklēšanai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.