Foto – AFP/LETA

Svari 0

Svariem jācenšas noformulēt savas vēlmes un vajadzības, lai vieglāk pieņemtu lēmumus, kā turpmāk rīkoties, jo ne viss būs tā, kā gribētos. Iespējams, ka nāksies maksāt par pagātnē pieļautajām kļūdām vai “baltajiem meliem”. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties pie attiecīgās sfēras speciālista. Labvēlīgs laiks mājas enerģētiskai attīrīšanai, lūgšanām un garīgajām praksēm.

Reklāma
Reklāma

Skorpions

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Skorpionam labvēlīgs laiks iesākto darbu pabeigšanai un peļņas gūšanai. Nav ieteicams demonstrēt savu pārākumu vai bārstīties ar dzēlībām, jo tā var sabojāt rūpīgi veidoto tēlu. Šajā laikā ieteicams pilnveidot savas prasmes un zināšanas, kas ļauj darbā izmantot mūsdienīgas un modernas ierīces. Jākoncentrējas uz to, kas ir aktuāls šajā laikā, ļaujot pārējam ritēt savu gaitu. Piemērots laiks ceļošanai.


Strēlnieks

Strēlnieku nomāks ikdienas rutīna un kaitinās cilvēku bezatbildība, tāpēc ik pa brīdim būs jūtams īgnums. Tā kā būs tendence daudz kam kavēties un pieļaut neuzmanības kļūdas, tad, lai izvairītos no spriedzes, darbu beigu termiņi jānosaka ātrāk, nekā tas ir paredzēts. Līgumu slēgšanu un jaunu darbu uzsākšanu vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Pirms gulētiešanas ieteicamas vakara pastaigas.

Mežāzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzim jāizvairās no pēkšņas un spontānas rīcības emociju uzplūdā, jo vēlāk var nākties to nožēlot. Tiešie pienākumi jāveic laikus, lai neradītu stresu un spriedzi. Nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu vai veikt kardinālas pārmaiņas. Piemērots laiks atvaļinājumam un vides maiņai, lai gūtu jaunus iespaidus un idejas turpmākai sevis realizēšanai. Jārūpējas par veselīgu uzturu un labvēlīgiem apstākļiem atpūtai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram jācenšas izvairīties no strīdiem ar amatpersonām un tiešajiem priekšniekiem. Lai domas nebūtu tikai pie darba vien, jārūpējas par savas ikdienas dažādošanu. Var apgūt kādu jaunu vaļasprieku vai sporta veidu. Piemērots laiks atpūtai kopā ar ģimeni un bērniem. Jābūt uzmanīgiem un jāievēro likumi, piedaloties satiksmē uz autoceļiem. Jācenšas izvairīties no pēkšņām dusmām emociju iespaidā.

Zivis

Zivis beidzot var paņemt brīvdienas un atvilkt elpu. Labvēlīgs laiks savas dzīves un darba telpas labiekārtošanai un atbrīvošanai no vecām lietām un krāmiem. Jāturas pie iepriekš izstrādātā plāna un jāievēro termiņi darbu izpildei. Katra kavēšanās radīs spriedzi un, iespējams, arī materiālus zaudējumus. Nav piemērots laiks līgumu slēgšanai un jaunu projektu uzsākšanai. Veiksies sirdslietās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.