Foto: Fotolia

LAUVA – sieviete 0


Jau kopš agras bērnības Lauvene būs līdere vienaudžu kompānijā, bet pieaugusi kļūs par modes, uzskatu un gaumes likumdevēju savā teritorijā.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Lasīt citas ziņas

Ja gribat iegūt Lauvenes uzmanību, jāielāgo viņai divas svarīgas lietas – sagādāt iespējami vairāk dažādu dāvanu. Turklāt rūpējieties, lai dāvanas būtu izmeklēti smalkas un dārgas. Bet jums, dāvanas pasniedzot, jāizskatās kā no modes žurnāla vāka. Otra lieta: iemācieties izteikt komplimentus, un ne jau standarta: “Cik tu jauka un mīļa”, bet kaut ko īpašu. Izturieties tā, it kā esat svarīga persona pieņemšanā pie karalienes.

Nedusmojieties par Lauvenes izrādīto augstprātību un godkāri; viņa nav vainojama pie tā, ka jau no dzimšanas jūtas pārāka par apkārtējiem. Neskatoties uz augstprātību, viņa ir tik pievilcīga, labestīga un dāsna, ka ļaudis par to gatavi piedot viņas trūkumus. Lauvenei ir aktīva un darbīga daba. Tādēļ ļaujiet tai, ja viņa vēlas, turpināt profesionālo karjeru vai bieži rīkot viesības un apmeklēt tās citur.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lauvene – sieva ir īsts atradums. Jūs nekad neredzēsiet viņu halātā ar ruļļiem matos un krēmu uz sejas. To var teikt arī par viņas garderobi. Viņas izskats vienmēr ir nevainojams. Lauvene ir lieliska saimniece. Viņa vienmēr pratīs ne tikai garšīgi pacienāt, bet izklaidēt un apburt viesus.

Būdama māte, Lauvene bez nosacījumiem mīl savus bērnus, tomēr izrāda stingrību to audzināšanā un skološanā. Viņa droši aizstāvēs savus pēcnācējus, ja kāds viņus apdraudēs. Daudzas mātes Lauvenes nepārtrauc profesionālo karjeru, veiksmīgi apvienojot darbu ar bērnu audzināšanu. Pret savējiem viņa ir maiga un mīļa, bet apkārtējos Lauvene tur zināmā distancē, nepieļaujot familiaritāti. Kļūstot par māti, sieviete tiktāl veltī sevi bērniem, ka jums liekas – esat aizmirsts, tomēr drīzumā attiecības nostabilizējas un visi saņem siltumu un uzmanību vienādās daļās.

Uzticību Lauvene saglabās līdz tam laikam, kamēr būs pārliecināta, ka viņas izredzētais to nepieviļ. Vajag rasties tikai mazākām aizdomām, lai viņa atmaksātu par iedomātu vai esošu neuzticību ar to pašu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.