Foto – Aija Geida

Ideāla ķirbju mērcīte makaroniem
 0

Sastāvdaļas
• 200 g rīvēta ķirbja mīkstuma
• 100 g Filadelfijas siera
• 50 g saldā krējuma
• 50 g cietā siera
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓–½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi nomizo, sagriež gabaliņos un sutina uz pannas, līdz tas mīksts. Pannu noņem no uguns, pievieno Filadelfijas sieru, sāli, piparus un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu. Tad nedaudz uzkarsē (bet nevāra) – un mērce gatava. Var pievienot smalki sagrieztu un apceptu žāvētu gaļu. Ideāli noder pie vārītiem spageti vai kā pamatmērce pastas gatavošanai. Pirms pasniegšanas uzkaisa smalki sarīvētu cieto sieru. Ja mērcei pievienots cietais siers un žāvēta gaļa, arī rūdīti ķirbja nīdēji to nesajutīs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.