Foto-Flickr/alsjhc

Ierūdzis medus… Ko no tāda pagatavot? 0

“Ko var pagatavot no ierūguša medus?”
 Atis Ogrē

 

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Buratino tiks aprīts: Strelkovs no cietuma prognozē, ar ko beigsies “romāns” starp Vašingtonu un Kremli 49
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Tāpat kā nedaudz ieskābušu ievārījumu arī ierūgušu medu var izmantot dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Droši var cept smalkmaizītes, medus kūku, cepumus, izmantot jebkurai receptei, kur produktus paredzēts termiski apstrādāt. Tad nepatīkamo garšu nejutīs. Ierūgušu medu var izmantot arī marinādēs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.