Foto: Ilze Pētersone

Ilzes Lipskas piedāvātā recepte – humuss un mikrozaļumi 0

Vārītus turku zirņus sablendē kopā ar krāsnī cepta ķirbja mīkstumu, olīveļļu, sasmalcinātu ķiploku vai ķiploka pulveri un citrona sulu. Sastāvdaļas jāizvēlas tādās proporcijās, lai masa veidojas bieza un smērējama uz maizes. Turku zirņu vietā var izmantot pelēkos zirņus, pupiņas, cūku pupas.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pasniedz kopā ar svaigiem gurķiem, papriku, grauzdētu maizi vai sausmaizītēm un zaļumiem. Uz maizes uzziež humusu un uzkaisa krietnu šķipsnu rukolas, zirņu, brokoļu, redīsu mikrozaļumu. Zaļumu maisījumu katrs izvēlas pēc savas garšas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.