Foto: Aija Geida

Ingvera karstais dzēriens ar augļiem 0

Sastāvdaļas
• 600 ml verdoša ūdens
• 3–4 cm ingvera saknes
• 2 sarkanie apelsīni
• 140 g vīnogu
• 4 tējkarotes cukura

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ingveru nomizo un sarīvē uz rupjas rīves vai sagriež mazos gabaliņos. Vīnogas nomazgā un atdala no kātiņiem. Sarkanos apelsīnus nomazgā un ar visu mizu sagriež ceturtdaļšķēlītēs. Karstumizturīgās krūzēs liek ingveru un aplej ar verdošu ūdeni. Vienai krūzei pietiek ar tējkaroti rīvēta ingvera. Ļauj 10 minūtes ievilkties. Tad pieliek augļus, cukuru, samaisa un pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.