Īpašais burgers ar vistas gaļu 0

Sastāvdaļas – 160 g vistas filejas, ciabatas maize, sarkanie sīpoli, majonēze, pesto, ledus salāti, tomāti, svaigi gurķi, Čedaras siers, kazas siers “Sniega bumbas”, saulē kaltēti tomāti, saldskābā tomātu mērce, garšviela vistai.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas? 15
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes 7
Vai tavā telefona numurā ir šādi cipari? Pārbaudi – tie var nest tev veiksmi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ciabatas maizi pārgriež uz pusēm. Vistas filejas strēmelītes pārkaisa ar garšvielām vistai, grilē vai cep uz pannas. Uz vienas maizes puses kārto sīpola ripiņas, pāri ziež pašu gatavotu majonēzi un pesto mērci. Virsū liek vistas filejas gabaliņus, ledus salātus, tomāta un gurķa šķēlītes, Čedaras siera šķēli un visbeidzot – “sniega bumbu” un saulē kaltētos tomātus. Pāri liek otru maizes pusīti, apziestu ar saldskābo tomātu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.