Īpašais burgers ar vistas gaļu 0

Sastāvdaļas – 160 g vistas filejas, ciabatas maize, sarkanie sīpoli, majonēze, pesto, ledus salāti, tomāti, svaigi gurķi, Čedaras siers, kazas siers “Sniega bumbas”, saulē kaltēti tomāti, saldskābā tomātu mērce, garšviela vistai.

Reklāma
Reklāma
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma? 50
TV24
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ciabatas maizi pārgriež uz pusēm. Vistas filejas strēmelītes pārkaisa ar garšvielām vistai, grilē vai cep uz pannas. Uz vienas maizes puses kārto sīpola ripiņas, pāri ziež pašu gatavotu majonēzi un pesto mērci. Virsū liek vistas filejas gabaliņus, ledus salātus, tomāta un gurķa šķēlītes, Čedaras siera šķēli un visbeidzot – “sniega bumbu” un saulē kaltētos tomātus. Pāri liek otru maizes pusīti, apziestu ar saldskābo tomātu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.