Foto-Liudmyla/Fotolia

Īpašais zemeņu ievārījums ar konjaku 0

Sastāvdaļas
• 250 g zemeņu
• 200 g ievārījuma cukura
• 5 g vaniļas cukura
• 20 ml konjaka

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zemenes noskalo, noņem kauslapas un ogas sagriež četrās daļās. Ogas liek katlā, pieber ievārījuma cukuru un vāra 3–4 minūtes. Nosmeļ putas. Noņem no uguns, pievieno vaniļas cukuru un konjaku. Lej karstās, tīrās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vaniļas cukura vietā var ņemt arī vaniļas pāksti – to pārgriež uz pusēm, ar naža neaso malu izkasa mīkstumu, ko pievieno ievārījumam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.