Īstā temperatūra fritēšanai 0

Kā noteikt, vai eļļa sasniegusi vajadzīgo temperatūru produktu fritēšanai? 
Uldis Rīgā

Reklāma
Reklāma

 

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Lasīt citas ziņas

Lai noteiktu pareizo cepšanas temperatūru fritēšanai un dziļajai cepšanai, eļļā ieliek mazu mīklas gabaliņu – ja tas lēnām uzpeld, ir pareizā temperatūra, ja ilgi uzkavējas katla apakšā – vajadzīgā temperatūra vēl nav sasniegta, ja ātri uzšaujas virspusē – eļļa ir par karstu, tāpēc katliņš jānoņem no uguns un jāpagaida, kamēr tā atdziest. Ja ievēro šo principu un izvēlas pareizu eļļu, virtuvē nekas nedūmo un arī ēdiens ir veselīgs – tas ir vienmērīgi izcepies, gards un kraukšķīgs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.