Foto – Valdis Semjonovs
Īstenais rasols – 120 gadus sena recepte 1
KĀ GATAVOT
Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos un ber bļodā. Sajauc ar skābo krējumu, kam pievienoti mārrutki. Pievieno arī nedaudz samaltas ķimenes un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisa.
Reklāma
Reklāma
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Ņirgājas par demences pacientiem? Īvāna uzruna protestā šķeļ sabiedrību – vieniem ovācijas, citiem sašutums
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās
2
Gatavojas kafejnīcas “Rasols” galvenā pavāre LĪVA ANDERSONE



