Foto – Valdis Semjonovs

Īstenais rasols – 120 gadus sena recepte 1

KĀ GATAVOT

Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos un ber bļodā. Sajauc ar skābo krējumu, kam pievienoti mārrutki. Pievieno arī nedaudz samaltas ķimenes un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisa.

Reklāma
Reklāma
“Visi ir ļoti laimīgi!” Tramps pārtrauc sarunas ar Eiropas līderiem, lai piezvanītu Putinam 10
Pēc 3 mēnešu brīvlaika vēl brīvu nedēļu? Sabiedrību šokē vecāku lēmums par ceļojumiem mācību gada sākumā
RAKSTA REDAKTORS
“Ka tik visu noklusināt…” Vai avārija, kurā cieta jaunās basketbolistes, izgaismo problēmas ar Rīgas domes autobusu iepirkumiem? 14
Lasīt citas ziņas

Gatavojas kafejnīcas “Rasols” galvenā pavāre LĪVA ANDERSONE

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.