
Foto – Valdis Semjonovs
Īstenais rasols – 120 gadus sena recepte 1
KĀ GATAVOT
Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos un ber bļodā. Sajauc ar skābo krējumu, kam pievienoti mārrutki. Pievieno arī nedaudz samaltas ķimenes un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisa.
Reklāma
Reklāma
“Visi ir ļoti laimīgi!” Tramps pārtrauc sarunas ar Eiropas līderiem, lai piezvanītu Putinam
10
Pēc 3 mēnešu brīvlaika vēl brīvu nedēļu? Sabiedrību šokē vecāku lēmums par ceļojumiem mācību gada sākumā
“Ka tik visu noklusināt…” Vai avārija, kurā cieta jaunās basketbolistes, izgaismo problēmas ar Rīgas domes autobusu iepirkumiem?
14
Gatavojas kafejnīcas “Rasols” galvenā pavāre LĪVA ANDERSONE