Foto – Valdis Semjonovs
Īstenais rasols – 120 gadus sena recepte 1
KĀ GATAVOT
Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos un ber bļodā. Sajauc ar skābo krējumu, kam pievienoti mārrutki. Pievieno arī nedaudz samaltas ķimenes un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisa.
“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju
1
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Maestro Pauls: Vai no tās tantiņas, kas ceļmalā pārdod ābolīšus vai ķiršus, ir jāņem nodokļi? Nu lai viņa pārdod! Viņa no tā dzīvo!
Gatavojas kafejnīcas “Rasols” galvenā pavāre LĪVA ANDERSONE



