
Foto – Valdis Semjonovs
Īstenais rasols – 120 gadus sena recepte 1
KĀ GATAVOT
Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos un ber bļodā. Sajauc ar skābo krējumu, kam pievienoti mārrutki. Pievieno arī nedaudz samaltas ķimenes un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisa.
Reklāma
Reklāma
Kremlis gatavojas pieņemt ekstrēmu lēmumu: tas mainīs dzīvi miljoniem cilvēku
Organisms sāk prasīt lielāku uzmanību? 8 pārtikas produkti, kurus ikvienam vīrietim, sasniedzot 50 gadu slieksni, būtu jāiekļauj savā uzturā
Kamēr ukraiņu zeme mirkst asinīs, pavisam klusi un mērķtiecīgi pazemē jau rosās amerikāņi
101
Gatavojas kafejnīcas “Rasols” galvenā pavāre LĪVA ANDERSONE