Foto: Fotolia

Jāņogu liķierītis 0

Sastāvdaļas
* 2 kg jāņogu
* 4 vai 5 jāņogu lapas
* 1 l degvīna
* 800 g cukura
* 500 ml ūdens

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Noskalotas jāņogas un lapas ieber lielā stikla pudelē un aplej ar degvīnu. Pudeli aizkorķē un 5–6 nedēļas tur saulē. Atdalījušos sulu izkāš un šķidrumam pielej biezu sīrupu, ko iegūst, vārot 800 g cukura un 500 ml ūdens. Visu samaisa, pilda pudelēs un cieši aizkorķē. Liķieri var lietot jau pēc 3–5 dienām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.