Foto: Aija Geida

Jāņogu ruletītes. Veselīgs našķis no saldētām ogām 0

Sastāvdaļas
• 1 kg saldētu jāņogu
• 100 g saulespuķu sēkliņu
• 100 g medus

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Jāņogas atlaidina un izberž caur sietu. Nosver masu, lai sanāk 800 gramu. Saulespuķu sēkliņas samaļ kafijas dzirnaviņās. Jāņogu masai pievieno medu un sēkliņas, samaisa. Liek plānā kārtiņā uz cepampapīra un kaltē 45 grādos 16–20 stundas. 2–3 stundas pirms žāvēšanas beigām izņem paplātes un sagriež 4–5 cm garās strēmelēs. Kad izžuvušas, sarullē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.