Foto – Anda Krauze

Jauno kartupeļu, biešu, matjē siļķes un cukurzirņu salāti 0

Sastāvdaļas
• 800 g jauno kartupeļu
• 100 g cukurzirņu
• 4 jaunās bietes
• svaigs gurķis
• 4 olas
• 400 g matjē siļķu
• 250 g bezpiedevu jogurta
• ķiploka daiva
• olīveļļa
• balzametiķis
• baziliks
• piparmētra
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Lai pagatavotu tvaicētas olas, katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, nedaudz galda etiķa. Kad ūdens sāk vārīties, lēnām iesit olas.

Jaunās bietītes notīra, sagriež, pārlej balzametiķa mērci, samaisa, atstāj ievilkties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai pagatavotu mērci, balzametiķim pievieno cukuru, sāli, kapātu baziliku un, visu maisot ar putojamo slotiņu, lēnām lej klāt eļļu, līdz veidojas bieza konsistence.

Kartupeļus novāra. Pārlej mērci, kas pagatavota no bezpiedevu jogurta, kam pievieno sasmalcinātu ķiploka daiviņu, kapātu piparmētru, sarīvētu svaigo gurķi un sāli.

Tvaicētu olu vietā var izmantot vārītas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.