Ēdieni. Kafejnīca  “Minka”. Meža iela 4.   25.03./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Ēdieni. Kafejnīca “Minka”. Meža iela 4. 25.03./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Foto – Valdis Semjonovs

Jēra gaļas zupa ar sarkanvīnu 0

Sastāvdaļas – 500 g jēra šķiņķa, pussaldais sarkanvīns, 4 līdz 5 lieli burkāni, 4 lieli sīpoli, 1/2 ķiploka, konservēti sagriezti tomāti savā sulā (1 l), 50 līdz 80 g muskovado (cukurniedru) cukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Burkānus notīra un sarīvē. Sīpolus un ķiplokus atbrīvo no mizām un sasmalcina. Pannā sviestā apcep, pēc tam pievieno ūdeni.

Jēra šķiņķi sagriež mazos gabaliņos un cep tik ilgi, līdz izdalījusies sula un gaļa kļuvusi sausa. Gaļu pievieno dārzeņiem, vāra 30 min. Pieliek klāt tomātus savā sulā, vāra vēl 1 stundu. Beigās pievieno 1/2 litru pussaldā sarkanvīna, rozmarīna zariņu, sāli, melnos maltos piparus, nedaudz timiāna un muskovado cukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.