Foto: Billion photos/Shutterstock

Jēra lāpstiņa ar dārzeņiem 0

Sastāvdaļas
• jēra lāpstiņa
• selerijas sakne
• burkāni
• turku zirņi
• tomāti savā sulā
• maurlociņi
• ķiploki
• kinza jeb koriandrs
• čili
• kumins
• timiāns
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gaļu un dārzeņus sagriež palielos kubos. Vispirms uz straujas uguns apcep jēra gaļu, tad dārzeņus. Pieliek tomātus savā sulā, turku zirņus, nedaudz ūdens, garšvielas un sautē 1,5–2 stundas, kamēr gaļa kļuvusi mīksta. Uzbārsta smalki sagrieztus zaļumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.