Foto: Billion photos/Shutterstock

Jēra lāpstiņa ar dārzeņiem 0

Sastāvdaļas
• jēra lāpstiņa
• selerijas sakne
• burkāni
• turku zirņi
• tomāti savā sulā
• maurlociņi
• ķiploki
• kinza jeb koriandrs
• čili
• kumins
• timiāns
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gaļu un dārzeņus sagriež palielos kubos. Vispirms uz straujas uguns apcep jēra gaļu, tad dārzeņus. Pieliek tomātus savā sulā, turku zirņus, nedaudz ūdens, garšvielas un sautē 1,5–2 stundas, kamēr gaļa kļuvusi mīksta. Uzbārsta smalki sagrieztus zaļumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.