Foto: Aija Geida
Jūras kāposti ar āboliem 0
Sastāvdaļas
200 g skābenu ābolu,
50 g rozīņu,
1 – 2 ēdamkarotes medus vai kļavu sīrupa.
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
VIP galdiņš paliek tukšs: Putina partneris demonstratīvi atsakās no viņa piedāvājuma, Kremlis spiests taisnoties
Pagatavošana.
Izmērcē un novāra jūras kāpostus, ābolus sarīvē, rozīnes aplej ar karstu ūdeni un nokāš. Visu samaisa ar medu. Ābols dod patīkamu skābenumu, kas kontrastē ar medus saldo garšu. Sulīgi, aromātiski un garšīgi!



