Foto: Aija Geida
Jūras kāposti ar āboliem 0
Sastāvdaļas
200 g skābenu ābolu,
50 g rozīņu,
1 – 2 ēdamkarotes medus vai kļavu sīrupa.
Reklāma
Reklāma
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
Ārsts brīdina par 5 pazīmēm, kas var liecināt par bojātām aknām
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Pagatavošana.
Izmērcē un novāra jūras kāpostus, ābolus sarīvē, rozīnes aplej ar karstu ūdeni un nokāš. Visu samaisa ar medu. Ābols dod patīkamu skābenumu, kas kontrastē ar medus saldo garšu. Sulīgi, aromātiski un garšīgi!



