
Foto: Aija Geida
Jūras kāposti ar āboliem 0
Sastāvdaļas
200 g skābenu ābolu,
50 g rozīņu,
1 – 2 ēdamkarotes medus vai kļavu sīrupa.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Pagatavošana.
Izmērcē un novāra jūras kāpostus, ābolus sarīvē, rozīnes aplej ar karstu ūdeni un nokāš. Visu samaisa ar medu. Ābols dod patīkamu skābenumu, kas kontrastē ar medus saldo garšu. Sulīgi, aromātiski un garšīgi!