Jūras kāpostu zupa 0

Sastāvdaļas
200 g jūras kāpostu,
2 burkāni,
1 sīpols,
1 paprika,
1 daiviņa ķiploka,
2 ēdamkarotes olīveļļas,
½ tējkarotes malta kumīna,
⅓ tējkarotes malta muskatrieksta,
⅓ tējkarotes kurkumas,
zaļumi.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Jūras kāpostus iepriekš izmērcē un novāra. Burkānus, sīpolus un papriku sagriež gabaliņos. Pannā uzkarsē eļļu, uz 30 sekundēm apcep tajā garšvielas, tad pievieno sagrieztos dārzeņus un viegli apcep. Pēc tam pārlej ar 1,2 litriem verdoša ūdens un vāra uz vidējas uguns aptuveni 10 – 15 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno smalki sakapātu ķiploku un jūras kāpostus. Pavāra vēl trīs minūtes, noslēdz uguni un pievieno zaļumus. Iznāk viegla, aromātiska un diētiska zupiņa. Mazliet neparasta garša pievienoto jūras kāpostu dēļ.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.