Foto – Valdis Semjonovs

Jūras veltes Provansas gaumē 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 4 lielās mīdijas, 200 g mazo mīdiju, 6 tīģergarneles, 2 šalotes sīpoli, 5 ķiršu tomātiņi, 1 laims, 50 g sviesta, 150 g dažādu krāsu maza izmēra paprikas, 15 g pētersīļu, brūnais cukurs, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Kokteilis
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausē sviestu, liek cepties tīģergarneles, lielās un mazās mīdijas. Pievieno maltos melnos piparus, sāli, mazliet brūnā cukura, uzspiež laima sulu un maisot cep 10 līdz 15 min. Izkausē sviestu otrā pannā, tajā liek cepties notīrītus, sakapātus sīpolus, ķiršu tomātiņu pusītes un notīrītu, sagrieztu papriku. Viegli apkaisa ar maltajiem melnajiem pipariem un sāli. Maisot cep, līdz dārzeņi gatavi. Abu pannu saturu saber kopā, apmaisa. Pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.