Foto: Fotolia

4. Panākumu vērtēšana naudas izteiksmē. 11

Nabadzīgs cilvēks ir pārliecināts, ka tikai noteiktas summas iegūšana darīs viņu priecīgu. Tomēr prakse pierāda, ka laime tomēr neatnāk kopā ar dizaineru apģērbu, iespējām ceļot vai ar jaunu mājokli.

Reklāma
Reklāma

5. Tērēšana vairāk, nekā var atļauties.

Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Lasīt citas ziņas

Kredītkartes un laipni smaidoši bankas darbinieki ar prieku palīdzēs jums nokļūt parādu bedrē.

6. Tūlītēja šķietama labuma izvēle.

Vēlme iegūt visu un uzreiz – vēl viena nabadzīgu cilvēku pazīme. Viņi nespēj saprast to, ka iekārtojoties amatā ar vidēju atalgojumu, bet solīdā firmā, iegūs iespēju pēc kāda laika karjerā izvirzīties.

7. Gaušanās un žēlošanās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dzīve ir smaga un grūta? Vienkārši šausmīga? Apkārt tikai korupcija, diskriminācija, krīze un savu interešu lobēšana un jums, normālam cilvēkam, nav nekādu izredžu uz panākumiem? Tam visam piekritīs katrs potenciālais neveiksminieks.

8. Sevis salīdzināšana ar citiem.

Lai izvairītos no neveiksminiekiem piemītošās astotās pazīmes, nesalīdziniet sevi ar citiem, neļaujiet, ka ārējā pasaule kontrolē iekšējo.

9. Bagātības mērīšana naudā.

Patiesi bagāti cilvēki ne tikai izpratuši, ka panākumus un laimi nemēra naudā (ceturtā nabadzības pazīme), bet arī sapratuši, ka starp konta stāvokli un bagātības daudzumu nav liekama vienādības zīme. Patiesa bagātība – prasme piesaistīt naudu, organizēt biznesu tukšā vietā, jaunos veidos. Patiesi veiksmīgs cilvēks nav atkarīgs no konkrētā naudas daudzuma kontā uz doto brīdi.

10. Izolēšanās no savas ģimenes.

Vislieliskākie neveiksminieki rodas no tiem, kuri attālinās no savas ģimenes, jo tā viņu neatbalsta, vai viņš pats negrib pieņemt palīdzību, jo nevēlas sagādāt rūpes citiem. Viņi nesaprot, ka ģimene – tas ir iekšējā spēka avots, kas paliek tad, kad citās jomās piedzīvotas īslaicīgas neveiksmes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.