Zaļumi ar ķiplokiem 0

• 200 g diļļu jauno dzinumu

• 200 g pētersīļu lapiņu

• 200 g bazilika

• 100 g kinzas

• 3 ķiploka daiviņas

• 2 ēdamkarotes sāls

• 100 ml augu eļļas

Garšaugus nomazgā, nosusina un smalki sagriež. Ķiploka daiviņas sasmalcina spiedē. Garšaugiem pieber sāli, ķiplokus un samaisa. Ļauj nedaudz atsuloties, lai sāls izšķīst. Blīvi pilda burciņās un pārlej ar eļļu. Aizvāko un glabā ledusskapī vai aukstā pagrabā.

Reklāma
Reklāma
13 pazīmes, kas liecina – tavs partneris ir “toksisks” un zog tavu laimi 2
Krimināls
Jūrmalā pazudusī māte ar mazuli atrasti sveiki un veseli 18
Kokteilis
TESTS. Karstuma neatņemamais pavadonis… Ko par tevi var pateikt mīļākā saldējuma garša? 1
Lasīt citas ziņas

Piestāv zupām, mērcēm, pastām un sautē­jumiem. Labi garšo ar svaigi ceptu maizīti.

Kinzai ir spēcīgs aromāts un garša. Ja kādam mājniekiem tā nepatīk, var izmantot selerijas lapiņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.