Foto: STEPAN KAMENEV2017/Shutterstock

Kabači tomātu sulā bez pasterizēšanas 0

Sastāvdaļas
• 3 kg kabaču
• 150 g tomātu pastas
• 1–2 saldās paprikas
• 1 čili
• 1 l ūdens
• 1 glāze cukura
• 1 ēdamkarote sāls
• 100 ml 9% galda etiķa
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• 1 ķiploka daiviņa
• saišķis zaļumu (dilles, pētersīļi)
• smaržīgie pipari
• 1–2 tējkarotes maltu melno piparu

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Nomazgātus kabačus sagriež aptuveni 10 mm biezās ripiņās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež salmiņos. Ūdenim pievieno sāli, cukuru, eļļu, etiķi, tomātu pastu un uzvāra. Tad pievieno garšvielas, kabačus, papriku un zem vāka uz lēnas uguns vāra 10 minūtes. Pēc tam pieliek sagrieztu ķiploku, zaļumus un vēl vāra 3–5 minūtes. Pilda izkarsētās burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.