Foto-Flickrby/borkur.net

Kabaču biezzupa 0

Nomizo vienu vidēju kabaci un dažus kartupeļus, sagriež kubiņos. Ber katlā ar aptuveni 200 ml ūdens un vāra, līdz dārzeņi mīksti.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Lasīt citas ziņas

Pievieno garšvielas vai pāris buljona kubiņus. Visu sablenderē, pievieno kausēto sieru. Pēc tam pielej vēl 200 ml iepriekš uzvārīta, karsta ūdens. Zupu karsē līdz pirmajam burbulim. Pasniedz kopā ar maizes grauzdiņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.