Foto-vkusnodoma.net

Kabaču biezzupa ar biezpienu 0

Sastāvdaļas – 1 kg zaļo kabacīšu, 2 ķiploka daiviņas, 4 ēdamkarotes biezpiena, 750 ml karsta piena, olīveļļa (der arī augu eļļa), sāls, pipari un zaļumi pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gabaliņos sagriež kabacīšus un pasautē uz pannas augu eļļā.
Ķiploku smalki sagriež, pievieno kabacīšiem un vēl 20 minūtes sautē uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot.
Blenderī ieliek kabacīšus, biezpienu, pielej karstu pienu, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Visu kārtīgi sasmalcina.
Zupu pasniedz karstu, pēc garšas pievienojot apgrauzdētus sausiņus un smalki sagrieztus zaļumus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.