Foto: Agnese Strazdiņa

Kabaču, cukīni un baklažānu sautējums 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kabaču
• 1 kg cukīni
• 1 kg paprikas
• 0,5 kg baklažānu
• 0,5 kg burkānu
• 0,5 l tomātu mērces
• 4 tomāti
• čili pipari
• etiķis
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus un cukīni nomizo, sagriež kubiņos, apsāla, saber kopā. Baklažānus sagriež kubiņos, apsāla un novieto atsevišķi. Notur stundu vēsā vietā.

Apcep papriku un pievieno iepriekš apceptus burkānus, kas sagriezti kubiņos. Pievieno cukīni un kabačus, sautē aptuveni 7 minūtes, tad pievieno tomātu mērci. Kad dārzeņi kļuvuši kraukšķīgi, pievieno baklažānus, kas iepriekš apcepti cepeškrāsnī. Pieliek čili piparus, sāli, cukuru un etiķi (pēc garšas). Nobeigumā pievieno četrus tomātus, pakarsē, un pēc 5 minūtēm ēdiens ir gatavs. Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa ar zaļumiem – pētersīļiem vai seleriju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai sautējumam noņemtu lieko skābumu, pielej nedaudz galda etiķa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.