Foto: Aija Geida

Kabaču ikri 1

Sastāvdaļas
• 3 kg nomizotu kabaču
• 2 kg burkānu
• 1 kg sīpolu
• 1,5 kg tomātu
• 7 ķiploka daiviņas
• 250 ml eļļas
• 100 g cukura
• 3 ēdamkarotes sāls
• 100 ml etiķa
• 1,5 tējkarotes maltu melno piparu vai ¼ tējkarotes čili piparu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dārzeņus notīra un sasmalcina virtuves kombainā vai ar elektrisko rīvi. Ķiplokus notīra un sakapā. Pievieno garšvielas, sāli, cukuru, etiķi un eļļu, vienmērīgi izmaisa. Atstāj bļodā uz pāris stundām, tad uz mazas uguns vāra aptuveni 2,5 stundas, līdz visi dārzeņi mīksti un iztvaikojis liekais šķidrums. Karstu pilda tīrās burkās, aizvāko un ietin segā, lai lēnām atdziest. Pēc tam glabā vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.