Foto – Anda Krauze

Kabaču pankūciņas ar mannu 0

Sastāvdaļas

• 1 kabacis

• 1 ola

• 1 ēdamkarote mannas

• Ķiploka daiviņa

• Sāls

• Eļļa

• Skābais krējums

• Redīsu dīgsti

Kabaci nomizo, sarīvē, pievieno olu, sāli, ķiploka daiviņu un mannu. Patur aptuveni 10 minūtes, lai manna uzsūktu kabaču sulu un uzbriestu. Milti pankūkas padara par smagāku barību, turklāt manna labāk nekā milti satur kopā pankūkas.

Reklāma
Reklāma

Cep un pasniedz ar skābo krējumu.

10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
RAKSTA REDAKTORS
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Skābajam krējumam var pievienot smalki sagrieztas dilles vai mārrutkus vai iespiest ķiploka daiviņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.