Foto – Anda Krauze

Kabaču pankūciņas ar mannu 0

Sastāvdaļas

• 1 kabacis

• 1 ola

• 1 ēdamkarote mannas

• Ķiploka daiviņa

• Sāls

• Eļļa

• Skābais krējums

• Redīsu dīgsti

Kabaci nomizo, sarīvē, pievieno olu, sāli, ķiploka daiviņu un mannu. Patur aptuveni 10 minūtes, lai manna uzsūktu kabaču sulu un uzbriestu. Milti pankūkas padara par smagāku barību, turklāt manna labāk nekā milti satur kopā pankūkas.

Reklāma
Reklāma

Cep un pasniedz ar skābo krējumu.

Kokteilis
Neviens nav tik mierīgs, kā izskatās – horoskops atklāj, kā katra zīme uzvedas, kad aiziet “pa pieskari”
Bijušais CIP vadītājs brīdina: Putina nākamais mērķis būs Baltijas valstis. Viņš nosauc valsti, kura ir īpaši apdraudēta
Kokteilis
Rozīte un Porziņģis? Dīdžejmeitene pirmo reizi atklāti runā par šķiršanos no vīra
Lasīt citas ziņas

Skābajam krējumam var pievienot smalki sagrieztas dilles vai mārrutkus vai iespiest ķiploka daiviņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.