Foto – Bonappetit.lv

Kabaču pankūkas ar mocarellu un kaperiem 0

Sastāvdaļas

500g notīrīts kabacis

4 ēd.k. kukurūzas milti

150g Mozzarella

1 ola

1-2 ķiploka daiviņas

sauja kaperu

pētersīļi, dilles

rīvēta citrona miziņa

olīveļļa

sāls

Pagatavošana

Kabačus sarīvē uz dārzeņu rīves. Pievieno olu, kukurūzas miltus, sakapātus zaļumus un ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Samaisa un atstāj uz 15 minūtēm, lai uzbriest kukurūzas milti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Veselam
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Lasīt citas ziņas

Pannā uzkarsē eļļu un izcep pankūkas. Gatavās pankūkas jātur siltumā.

Siera bumbiņas sadala mazākos gabalos un bļodiņā sajauc ar sasmalcinātiem kaperiem, zaļumiem un citrona sulu.
Pankūkas pasniedz siltas ar siera salātiem.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.