Kabaču pīrāgs – ļoti gards, maigs un sulīgs 0

Sastāvdaļas – sīpols, 3–4 šķēlītes bekona, 3 nelieli kabacīši (400 g), 5 olas, glāze miltu, glāze rīvēta siera, 1/3 glāzes augu eļļas, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu un bekona šķēlītes smalki sagriež un apcep uz pannas.
Kabacīšus sarīvē, tiem pievieno apceptos sīpolus ar gaļu, visu samaisa.
Olas sakuļ ar dakšiņu un pievieno kabačiem.
Pievieno miltus, sieru un visu kārtīgi samaisa.
Pievieno sāli un piparus, pielej eļļu. Samaisa.
Cepamo trauku iesmērē ar eļļu, traukā liek kabaču masu.
Cep 180 grādu karstumā apmēram 40 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.