Foto-Flickr/WordRidden

Kabaču ripiņas ar sieru 0

Nelielu kabaci sagriež 2 cm biezās ripiņās, apviļā sakultā olā un liek uz pannas eļļā cepties.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Veselam
Vīriešiem un sievietēm ādas vēzis attīstās dažādās ķermeņa daļās: tam ir īpaši iemesli 5
Lasīt citas ziņas

Kad viena puse gaiši brūna, ripiņu apgriež, virsū liek Krievijas, Holandes vai cita labi kūstoša siera šķēli, pannai uzliek vāku un vēl brīdi pacep. Pirms pasniegšanas katru ripiņu pārkaisa ar sakapātām dillēm.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.