Foto-Flickr/WordRidden

Kabaču ripiņas ar sieru 0

Nelielu kabaci sagriež 2 cm biezās ripiņās, apviļā sakultā olā un liek uz pannas eļļā cepties.

Reklāma
Reklāma
Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Krimināls
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Lasīt citas ziņas

Kad viena puse gaiši brūna, ripiņu apgriež, virsū liek Krievijas, Holandes vai cita labi kūstoša siera šķēli, pannai uzliek vāku un vēl brīdi pacep. Pirms pasniegšanas katru ripiņu pārkaisa ar sakapātām dillēm.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.