Foto-Shutterstock

Kabaču un ābolu biezzupa 0

Sastāvdaļas – 450 g nomizotu kabaču, 70 g kartupeļu, 1 vidējs ābols, 2 ķiploka daiviņas, vidējs sīpols, mazliet ziedkāposta, pētersīļi, ēdamkarote sviesta, 800 ml dārzeņu buljona, pēc garšas – sāls, ingvers, karijs, rozmarīns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Nomizotu kabaci sagriež kubiciņos.

Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
“Veca desa un sapuvuši dārzeņi,” Inga aizet no darba Madlienas bērnudārzā un atklāj, ar cik sliktu ēdienu baro bērnus 4
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus, ābolu, sīpolu, ķiplokus, pētersīļus nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos.

Izkausē katliņā sviestu, liek sīpolu un nedaudz apcep. Pievieno sagrieztos dārzeņus, ziedkāposta rozetītes, ābolu, rozmarīna zariņu un visu kopā kādu minūti pacep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar dārzeņu buljonu un vāra līdz gatavībai.

No zupas izņem rozmarīna zariņu un visu pārējo ar blenderi sakuļ viendabīgā masā.

Garšvielas pievieno pēc garšas. Pasniedzot var pievienot saldo krējumu, grauzdētu maizīti utt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.