Foto-Shutterstock

Kabaču un ābolu biezzupa 0

Sastāvdaļas – 450 g nomizotu kabaču, 70 g kartupeļu, 1 vidējs ābols, 2 ķiploka daiviņas, vidējs sīpols, mazliet ziedkāposta, pētersīļi, ēdamkarote sviesta, 800 ml dārzeņu buljona, pēc garšas – sāls, ingvers, karijs, rozmarīns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Nomizotu kabaci sagriež kubiciņos.

RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus, ābolu, sīpolu, ķiplokus, pētersīļus nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos.

Izkausē katliņā sviestu, liek sīpolu un nedaudz apcep. Pievieno sagrieztos dārzeņus, ziedkāposta rozetītes, ābolu, rozmarīna zariņu un visu kopā kādu minūti pacep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar dārzeņu buljonu un vāra līdz gatavībai.

No zupas izņem rozmarīna zariņu un visu pārējo ar blenderi sakuļ viendabīgā masā.

Garšvielas pievieno pēc garšas. Pasniedzot var pievienot saldo krējumu, grauzdētu maizīti utt.