Foto-Fotolia

Kabaču un ananasu kompots. Lielisks našķis 0

Sastāvdaļas
2 palieli kabači
puse ananasa
1 glāze ūdens
1 glāze cukura
pusglāze citrona sulas
5 smaržīgie pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
“Veca desa un sapuvuši dārzeņi,” Inga aizet no darba Madlienas bērnudārzā un atklāj, ar cik sliktu ēdienu baro bērnus 4
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ananasu un kabačus sagriež vienādos gabaliņos. Katliņā ielej glāzi ūdens, pievieno cukuru, smaržīgos piparus, citrona sulu un uzvāra, tad liek iekšā gabaliņos sagrieztos kabačus un ananasu un pavāra 10 minūtes. Karstu pilda burkās, aizvāko un sasedz segās, līdz atdziest.

!!! Kabači garšo gluži kā ananasi. Labs našķis, īpaši ar saputotu saldo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.