Foto-Fotolia

Kabaču un ananasu kompots. Lielisks našķis 0

Sastāvdaļas
2 palieli kabači
puse ananasa
1 glāze ūdens
1 glāze cukura
pusglāze citrona sulas
5 smaržīgie pipari

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
Kokteilis
Jaunava nevienam netic, Skorpions nepiedod, bet Ūdensvīrs vienkārši aiziet… Nepieejamāko zodiaka zīmju tops 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ananasu un kabačus sagriež vienādos gabaliņos. Katliņā ielej glāzi ūdens, pievieno cukuru, smaržīgos piparus, citrona sulu un uzvāra, tad liek iekšā gabaliņos sagrieztos kabačus un ananasu un pavāra 10 minūtes. Karstu pilda burkās, aizvāko un sasedz segās, līdz atdziest.

!!! Kabači garšo gluži kā ananasi. Labs našķis, īpaši ar saputotu saldo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.