Kabaču un tomātu uzkoda. Saimnieces Ilzes Lipskas recepte 0
“Absolūts ēd” saimnieces Ilzes Lipskas iespaidā pagatavoju kabaču uzkodas – ripiņās sagriež kabaci, tomātus un apcep.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
32
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Liek uz šķīvja un apbārsta ar dillēm vai citiem zaļumiem.
Pasniedz ar mērcīti – kopā jauc krējumu, dilles, ķiploku un sāli.