Foto – Signe Prola

Kabaču un tomātu uzkoda. Saimnieces Ilzes Lipskas recepte 0

“Absolūts ēd” saimnieces Ilzes Lipskas iespaidā pagatavoju kabaču uzkodas – ripiņās sagriež kabaci, tomātus un apcep.

Reklāma
Reklāma
“Gaidīja vilcienu un strauji izmetās tam priekšā…” Notikusi letāla sadursme starp vilcienu un jaunu vīrieti 2
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
Latvijā palielināsies minimālā alga: cik liela tā būs? 19
Lasīt citas ziņas

Liek uz šķīvja un apbārsta ar dillēm vai citiem zaļumiem.

Pasniedz ar mērcīti – kopā jauc krējumu, dilles, ķiploku un sāli.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.