Foto-Valdis Semjonovs

Kabaču zapte ar apelsīniem 0

Sastāvdaļas
• 1,5 kg kabaču,
• 4 apelsīni,
• 1 citrons,
• 1 – 1,5 kg cukura,
• 250 ml ūdens.

Reklāma
Reklāma
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomizo, izņem sēklas un sagriež nelielos gabaliņos. Apelsīnus un citronus ar visu mizu sagriež šķēlēs, izņem sēklas, tad katru šķēli sagriež gabaliņos.

No cukura un ūdens izvāra sīrupu. Tajā liek kabačus un vāra 7 minūtes. Pievieno sagrieztos apelsīnus un citronu un vāra 40 – 45 minūtes. Kad ievārījums gatavs, pilda burkās. Apelsīnus un citronu var arī mizot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.