Foto-Valdis Semjonovs

Kabaču zapte ar apelsīniem 0

Sastāvdaļas
• 1,5 kg kabaču,
• 4 apelsīni,
• 1 citrons,
• 1 – 1,5 kg cukura,
• 250 ml ūdens.

Reklāma
Reklāma
Ja ASV uzbruks Irānai: 8 speciālisti konkrēti pasaka, kas pasaulē notiks 15
Kokteilis
Vai esi dzimis vienā no šiem datumiem? Šie īpašie dzimšanas datumi liecina, ka tev ir sena dvēsele 7
Veselam
Zinātnieki izsaka steidzamu brīdinājumu par alus dzeršanu no stikla pudelēm! Ko viņi atklāja?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomizo, izņem sēklas un sagriež nelielos gabaliņos. Apelsīnus un citronus ar visu mizu sagriež šķēlēs, izņem sēklas, tad katru šķēli sagriež gabaliņos.

No cukura un ūdens izvāra sīrupu. Tajā liek kabačus un vāra 7 minūtes. Pievieno sagrieztos apelsīnus un citronu un vāra 40 – 45 minūtes. Kad ievārījums gatavs, pilda burkās. Apelsīnus un citronu var arī mizot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.