Kad gribas ko īpaši gardu… Mango siera kūka 0

Izrādās, ka mango nedaudz izskatās pēc Lieldienām. Mūsu draugu – edamskaisti – Facebook profilā publicēta jauna recepte. Jau bildes vien paskatoties, pilna mute siekalām. Mango siera kūka.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pamatne:
1. 160 g cepumu;
2. 50-60 g sviesta.

Pamatdaļa:
1. Nogatavinats mango;
2. 400 g krēmsiera;
3. 200 ml saldā krējuma (35%);
4. 3-4 ēdamkarotes pūdercukura;
5. 2 ēdamkarotes želatīna (+ ūdens uzbriedināšanai);
6. Citrona miziņa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Virskārta:
1. Nogatavinats mango;
2. 2 ēdamkarotes želatīna (+ūdens uzbriedināšanai).

Pagatavošana:
1. Cepumus sasmalcina, sajauc ar izkausētu sviestu un klāj veindē.
2. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un noliek maliņā uzbriest.
3. Mango sarīvē uz smalkās rīves vai sablenderē.
4. Pamatdaļai samikserē krēmsieru ar pūdercukuru, pievieno rīvētu citrona miziņu, mango biezeni vēlreiz saputo.
5. Saldo krējumu sakuļ stingrās putās un iecilā krēmā. Lēnam iemaisa želatīnu un lej veidnē uz pamatnes, liek ledusskapī.
6. Virskārtai želatīnu uzbriedina, mango sarīvē vai sablenderē un sajauc ar izkausētu želatīnu, lej uz kūkas.

🥭var izmantot arī jau gatavu mango biezeni!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.