Kadiķogas ēdienam vislabāk pievienot izkaltētas un saberztas.
Kadiķogas ēdienam vislabāk pievienot izkaltētas un saberztas.
Foto: Emīlija Mariševa

Kadiķogas – gan mednieka virtuvē, gan aptieciņā 0

Tā vien šķiet, ka teju katrā otrajā medījuma gaļas pagatavošanas receptē starp svarīgākajām garšu bagātinošajām vielām tiek minētas kadiķogas.

Reklāma
Reklāma
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Veselam
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Lasīt citas ziņas

Rūgteni garšojošās zili melnās ogas, ko vislabāk ievākt rudenī, ēdienam der pievienot izkaltētas un saberztas.

Turklāt tās iederēsies ne vien virtuves garšvielu plauktiņā, bet arī tautas medicīnas aptieciņā, jo tām piemīt labas nieru darbību stimulējošas īpašības un arī ēstgribas uzlabošanas spējas, savukārt kadiķogu tēju iesaka klepus ārstēšanai.

Vairāk lasiet žurnālā Medības

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.