Kadiķogas ēdienam vislabāk pievienot izkaltētas un saberztas.
Kadiķogas ēdienam vislabāk pievienot izkaltētas un saberztas.
Foto: Emīlija Mariševa

Kadiķogas – gan mednieka virtuvē, gan aptieciņā 0

Tā vien šķiet, ka teju katrā otrajā medījuma gaļas pagatavošanas receptē starp svarīgākajām garšu bagātinošajām vielām tiek minētas kadiķogas.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Rūgteni garšojošās zili melnās ogas, ko vislabāk ievākt rudenī, ēdienam der pievienot izkaltētas un saberztas.

Turklāt tās iederēsies ne vien virtuves garšvielu plauktiņā, bet arī tautas medicīnas aptieciņā, jo tām piemīt labas nieru darbību stimulējošas īpašības un arī ēstgribas uzlabošanas spējas, savukārt kadiķogu tēju iesaka klepus ārstēšanai.

Vairāk lasiet žurnālā Medības

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.