Kafijas – biezpiena krēms 0

Sastāvdaļas – 250 g biezpiena, 50 ml piena, 2 tējkarotes šķīstošās kafijas, tējkarote vaniļas ekstrakta, 100 g cukura, 2 olu baltumi, 50 g šokolādes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Biezpienu izberž caur sietiņu.

Kafiju izšķīdina siltā pienā.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Ar mikseri saputo biezpienu kopā ar cukuru, vaniļas ekstraktu un kafiju.

Atsevišķi saputo olu baltumus stingrās putās un pamazām, uzmanīgi maisot, pievieno biezpiena masai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo masu pilda porciju trauciņos, pārkaisa ar rīvētu šokolādi un vismaz uz 40 minūtēm liek ledusskapī.

Rotāšanai var izmantot mandeļu skaidiņas, kokosriekstu skaidiņas u.c.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.