Kafijas – biezpiena krēms 0

Sastāvdaļas – 250 g biezpiena, 50 ml piena, 2 tējkarotes šķīstošās kafijas, tējkarote vaniļas ekstrakta, 100 g cukura, 2 olu baltumi, 50 g šokolādes.

Pagatavošana.

Biezpienu izberž caur sietiņu.

Kafiju izšķīdina siltā pienā.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Kāds absurds! Ārsts ir, iekārta ir, bet izmeklēt nedrīkst. Kas patiesībā ir “kvota”? 1
Lasīt citas ziņas

Ar mikseri saputo biezpienu kopā ar cukuru, vaniļas ekstraktu un kafiju.

Atsevišķi saputo olu baltumus stingrās putās un pamazām, uzmanīgi maisot, pievieno biezpiena masai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo masu pilda porciju trauciņos, pārkaisa ar rīvētu šokolādi un vismaz uz 40 minūtēm liek ledusskapī.

Rotāšanai var izmantot mandeļu skaidiņas, kokosriekstu skaidiņas u.c.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.