Kafijas – biezpiena krēms 0

Sastāvdaļas – 250 g biezpiena, 50 ml piena, 2 tējkarotes šķīstošās kafijas, tējkarote vaniļas ekstrakta, 100 g cukura, 2 olu baltumi, 50 g šokolādes.

Pagatavošana.

Biezpienu izberž caur sietiņu.

Kafiju izšķīdina siltā pienā.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Lasīt citas ziņas

Ar mikseri saputo biezpienu kopā ar cukuru, vaniļas ekstraktu un kafiju.

Atsevišķi saputo olu baltumus stingrās putās un pamazām, uzmanīgi maisot, pievieno biezpiena masai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo masu pilda porciju trauciņos, pārkaisa ar rīvētu šokolādi un vismaz uz 40 minūtēm liek ledusskapī.

Rotāšanai var izmantot mandeļu skaidiņas, kokosriekstu skaidiņas u.c.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.