Foto – Fotolia

Kaķis var kalpot par savdabīgu cilvēka veiksmes un labklājības rādītāju. 0

Kad mūsu dzīvē viss ir kārtībā, kaķis, kas dzīvo mājās, ir mierīgs, daudz guļ, nepieļauj higiēnas kļūmes, tam ir lieliska apetīte. Toties, ja mīlulis sāk bez iemesla nervozēt, nemazgājas un čurā negaidītās vietās, tas nozīmē, ka kaut kas tavā dzīvē vairs nav labi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 3
Lasīt citas ziņas

Parasti kaķi visjutīgāk reaģē uz strīdiem ģimenē, turklāt vienmēr nostājas netaisnīgi cietušā dzīvesbiedra pusē. Piemēram, ja tu nepelnīti nosodi bērnu, kaķis noteikti pienāks viņam klāt un centīsies murrājot un pieglaužoties nomierināt, atjaunojot viņa dvēseles līdzsvaru.

Vēl noteikti jāuzsver, ka kaķa un cilvēka attiecības, kā jebkura smalka saite, ir divvirzienu kustība. Kaķi sajūt mūs, bet arī cilvēks jūt kaķus. Tieši tāpēc ir tik maz cilvēku, kuri būtu vienaldzīgi pret kaķiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vai nu simpātijas, vai naids. Ar patiku viss būtu skaidrs, bet nepatika… Ezoteriķi novērojuši, ka 90 procenti ļaunprātīgu alkoholiķu necieš kaķus, tā laiku pa laikam skaļi apgalvo arī sievietes, kuru privātā dzīve nav izdevusies. Bērni, kuri cietuši no vardarbības ģimenē vai skolā, mēdz aizvainojumu izgāzt uz ielas vai kaimiņu kaķiem. Un tādus piemērus var minēt vēl daudz.

Var diezgan droši apgalvot, ka cilvēkam, kura karma ir tālu no vēlamās, kaķi izraisa nepatiku un negatīvas emocijas. Tādiem cilvēkiem vajadzētu nopietni apsvērt, kā mainīt savu dzīvi, padarīt to gaišāku un laimīgāku. Un tad arī mazās, pūkainās un mīļās radības neizraisīs neko citu, kā vien smaidu.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.