Foto: Ilze Pētersone

Kamambēra siers ar cigoriņu salātiem 0

Sagriež cigoriņu salātgalviņu gareniski uz pusēm un apcep pannā eļļā no vienas puses (1), apkaisa ar sāli un pipariem. Apcep otru pusi un cepšanas beigās uz katras salātu pusītes uzklāj kamambēra šķēli (2). Pacep pannā, lai tā pakūst. Ja izmanto cieto sieru, to var likt arī uz apceptās puses tūlīt pēc salātu pusītes apgriešanas, jo kūst lēnāk.

Reklāma
Reklāma

PADOMS

Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Kamambēra rituli uzcepiet cepeškrāsnī, līdz vidus mīksts, pasniedziet ar brūkleņu ievārījumu un maizi, kas jāmērc šķidrajā siera masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā siernīcas īpašniece Ruta Grauduža

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.