Foto: Ilze Pētersone

Kamambēra siers ar cigoriņu salātiem 0

Sagriež cigoriņu salātgalviņu gareniski uz pusēm un apcep pannā eļļā no vienas puses (1), apkaisa ar sāli un pipariem. Apcep otru pusi un cepšanas beigās uz katras salātu pusītes uzklāj kamambēra šķēli (2). Pacep pannā, lai tā pakūst. Ja izmanto cieto sieru, to var likt arī uz apceptās puses tūlīt pēc salātu pusītes apgriešanas, jo kūst lēnāk.

Reklāma
Reklāma

PADOMS

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Kamambēra rituli uzcepiet cepeškrāsnī, līdz vidus mīksts, pasniedziet ar brūkleņu ievārījumu un maizi, kas jāmērc šķidrajā siera masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā siernīcas īpašniece Ruta Grauduža

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.