Foto: Ilze Pētersone

Kamambēra siers ar cigoriņu salātiem 0

Sagriež cigoriņu salātgalviņu gareniski uz pusēm un apcep pannā eļļā no vienas puses (1), apkaisa ar sāli un pipariem. Apcep otru pusi un cepšanas beigās uz katras salātu pusītes uzklāj kamambēra šķēli (2). Pacep pannā, lai tā pakūst. Ja izmanto cieto sieru, to var likt arī uz apceptās puses tūlīt pēc salātu pusītes apgriešanas, jo kūst lēnāk.

Reklāma
Reklāma

PADOMS

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Kamambēra rituli uzcepiet cepeškrāsnī, līdz vidus mīksts, pasniedziet ar brūkleņu ievārījumu un maizi, kas jāmērc šķidrajā siera masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā siernīcas īpašniece Ruta Grauduža

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.