Foto: Ilze Pētersone

Kamambēra siers ar cigoriņu salātiem 0

Sagriež cigoriņu salātgalviņu gareniski uz pusēm un apcep pannā eļļā no vienas puses (1), apkaisa ar sāli un pipariem. Apcep otru pusi un cepšanas beigās uz katras salātu pusītes uzklāj kamambēra šķēli (2). Pacep pannā, lai tā pakūst. Ja izmanto cieto sieru, to var likt arī uz apceptās puses tūlīt pēc salātu pusītes apgriešanas, jo kūst lēnāk.

Reklāma
Reklāma

PADOMS

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Kamambēra rituli uzcepiet cepeškrāsnī, līdz vidus mīksts, pasniedziet ar brūkleņu ievārījumu un maizi, kas jāmērc šķidrajā siera masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā siernīcas īpašniece Ruta Grauduža

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.