Publicitātes foto

Kanapē ar liellopa fileju un apelsīnu krēmu 0

Sastāvdaļas
• Liellopa fileja
• Rudzu maize
• Vītināti tomāti
• Kaperi
• Olīveļļa
• Sojas eļļa
• Rozmarīns
• Kadiķogas
• Zaļumi

“Viņus valsts faktiski iepērk kā lielgabalu gaļu” – Krievija veikusi karā nogalināto skaitīšanu, rezultāti… 79
Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Liellopa fileju iemarinē sojas eļļā, kam pievienotas kadiķogas un rozmarīns. Sagriež šķēlēs un pannā 2–3 minūtes apcep no abām pusēm brūnas, tad turpina cept krāsnī 10 minūtes. Gaļu atdzesē un sagriež strēmelēs.

Lai pagatavotu salsu, sakapā vītinātos tomātus, kaperus, pētersīļu zaļumus, pievieno olīveļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apelsīnu krēmam svaigo sieru samaisa ar apelsīnu sulu un pieber sasmalcinātas augļa miziņas. Uz rudzu maizes kanapē ziež apelsīnu krēmu, virsū liek rostbifa rozītes, ko izloka no gaļas strēmelēm. Rozīšu viducī pilda salsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.