Publicitātes foto

Kanapē ar liellopa fileju un apelsīnu krēmu 0

Sastāvdaļas
• Liellopa fileja
• Rudzu maize
• Vītināti tomāti
• Kaperi
• Olīveļļa
• Sojas eļļa
• Rozmarīns
• Kadiķogas
• Zaļumi

Reklāma
Reklāma
Mājas
12 cilvēku ieradumi, kas šķiet ārprātīgi kaitinoši suņiem – veterinārārsti īpaši izceļ desmito
No 1.novembra jauni noteikumi depozīta dzērienu iepakojumu nodošanā: kā tie ietekmēs tavu maciņu?
Kokteilis
Šis ir jūsu mēnesis! 3 zodiaka zīmes, kas novembrī peldēsies naudā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Liellopa fileju iemarinē sojas eļļā, kam pievienotas kadiķogas un rozmarīns. Sagriež šķēlēs un pannā 2–3 minūtes apcep no abām pusēm brūnas, tad turpina cept krāsnī 10 minūtes. Gaļu atdzesē un sagriež strēmelēs.

Lai pagatavotu salsu, sakapā vītinātos tomātus, kaperus, pētersīļu zaļumus, pievieno olīveļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apelsīnu krēmam svaigo sieru samaisa ar apelsīnu sulu un pieber sasmalcinātas augļa miziņas. Uz rudzu maizes kanapē ziež apelsīnu krēmu, virsū liek rostbifa rozītes, ko izloka no gaļas strēmelēm. Rozīšu viducī pilda salsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.