Foto: Africa studio/Shutterstock

Kaņepju piens – tumīgs un trekns, ar labu garšu 0

Sastāvdaļas
• 500 ml ūdens
• 5 ēdamkarotes lobītu kaņepju sēklu
• 7 žāvētas dateles
• 1 tējkarote kanēļa (vai vaniļas)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “ASV aizliedz ar likumu, Latvijā tirgo uz katra stūra!” Brīdina par zīdaiņiem bīstamām precēm 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek blenderī un sakuļ viendabīgā, pienam līdzīgā dzērienā. Lai dateles kuļot labāk sadalītos, tās iepriekš mērcē.

Šķidrumu izkāš caur sietu. Lai kaņepju piens būtu saldāks, var pievienot karoti medus, brūno cukuru vai kļavu sīrupu. Ja gribas sāļu dzērienu, var piebērt sāli un zaļumus. Toties, ja kaņepju piens šķiet pārāk ūdeņains, var pievienot divreiz vairāk sēkliņu, tad dzēriens iegūs ļoti intensīvu garšu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja dzērienu gatavo bērniem, var pielikt sablendētu banānu vai kakao pulveri. Pirms dzeršanas piens jāsamaisa, jo tas noslāņojas.

Kaņepju piens ir tumīgs un trekns, ar labu garšu. Var dzert tāpat vai liet pie putras govs piena vietā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.